Vrijdag 13 juli

Locatie: landgoed Schovenhorst

Tijd: 19.00 – 23.00 uur

 

Om toegang te krijgen tot het festivalterrein heb je een ticket nodig.

Voorverkoop € 12,50 / Aan de kassa € 15,-

 

Tickets hier te koop vanaf 1 juni

 

Het Weitje op landgoed Schovenhorst ziet er op 13 juli even heel anders uit!

Met kampvuren, podia en muziek wordt deze locatie omgetoverd tot een gezellig festivalterrein. Met o.a. Gerson Main!

 

Laat je meesleuren in het ware festivalgevoel: geniet van mooie optredens, lekker en verantwoord eten, gooi je schoenen aan de kant en dans met je blote voeten in het gras!

 

Vrijdag 13 juli

Stephanie Struijk

19:15 - 20:15 uur - Kampvuurpodium

 

Singer-songwriter Stephanie Struijk, voorheen bekend onder haar artiestennaam Stevie Ann heeft recent een nieuwe EP ‘DAAR’ uitgebracht. Samen met Daniël Lohues tovert ze persoonlijke verhalen om tot heerlijke liedjes met invloeden vanuit country-, folk-, jazz- en popmuziek. Tijdens een roadtrip door Amerika merkte Struijk dat haar liedjes zich het beste lieten vertellen in haar eigen taal. In tegenstelling tot haar eerdere album ‘Away From Here,’ waarvoor ze in 2006 de Zilveren Harp heeft ontvangen, is haar nieuwe EP dan ook volledig in het Nederlands. Struijk heeft al op veel festivals gestaan zoals Pinkpop en Concert at Sea. Dit jaar reist ze stad en land af om alle toffe festivals langs te gaan waaronder BOOM IN’ Putten.

 

Seagulls (BE)

20:15 - 21:15 uur - Aan de Bosrandpodium

 

Seagulls bestaat uit drie creatieve broers die met hun muziek relax & happy vibes opwekken. De jonge surfers uit Oostende zijn gewapend met zelfgemaakte instrumenten, tal van voetpercussie-elementen en brengen zonnige, aanstekelijke surfmuziek met een eigenwijze twist. Gaande van Reggae, Ska tot Rock’n’roll is hun genre best te beschrijven als “Regg’n’roll” . Seagulls zijn net terug in hartje Europa na hun Australische trip deze winter. De band won al enkele binnenlandse muziekwedstrijden en reist tegenwoordig van coast to coast. Ze verzorgden o.a. het voorprogramma van Sean Koch, Equal Idiots, Chadwick Stokes, Tomorrows Tulips, Hockey dad, Skeggs, Mat Mchugh en The Beautiful Girls… in nationale -en internationale shows en festivals.

 

Gerson Main

21:15 - 22:15 uur - Kampvuurpodium

 

“Ik ben ruim de helft van mijn leven naarstig op zoek geweest naar dat ene liedje. Onlangs kwam ik erachter dat je die zelf moet schrijven..” quote de eigenzinnige Gerson Main op zijn website. En dat doet hij dan ook… Hij schrijft poëtische Nederlandse liedjes waar je lekker op kunt swingen.

 

Main leerde gitaar spelen van zijn vader omdat hij dacht dat hij daar indruk mee kon maken op leuke dames. Die aandacht van de dames bleek vooralsnog teleurstellend in tegenstelling tot het gitaarspelen dat hem wél goed af ging. Hij bleef oefenen en speelde later met verschillende grote hip hop artiesten zoals Dio, Akwasi, Typhoon en Sarah Jane. De wereld is zijn inspiratiebron en hij besluit zijn eigenzinnige gedachtegangen op te schrijven. In 2015 doet hij mee met De Beste Singer-Songwriter van Nederland en wint met zijn eerste nummer Dorst een gouden plaat. In 2017 maakt hij de comedy & theatervoorstelling GA WEG, MAAR BLIJF die tourde met De Parade. Gerson is schrijver, artiest en kunstenaar en laat zijn grappige liedjes laat horen op BOOM ‘IN Putten.

 

Cookhouse

22:15 - 23:15 uur - Aan de Bosrandpodium

 

3FM talent Cookhouse komt naar BOOM ‘IN! De Haagse broers Ronald (zang en gitaar) en Jeroen Hendriksen (drums) maken samen met hun band heerlijke folky pop muziek met een rauw randje.

 

De broers zijn begonnen als duo en vormden in 2015 hun eigen band. Vanaf het moment dat ze hun eerste single In Another Life uitbrengen loopt het storm. De single werd met een kwart-miljoen streams een enorm succes op Spotify. In samenwerking met co-producer Xander de Buisonjé maken ze hun volgende singels Made it Fly en Old Friend, die wederom veel worden gestreamd. Ook live bewijst Cookhouse zich. In 2017 worden ze in veel verschillende steden geprogrammeerd als onderdeel van de Popronde. Kort geleden lanceerden ze hun vierde single Choices en debuteren ze met de Love / Lust. Ze touren op het moment door heel Nederland en komen op vrijdag 13 juli naar BOOM IN’ Putten.