Vrijdag 13 juli

Locatie: landgoed Schovenhorst

Tijd: 19.00 – 23.00 uur

 

Om toegang te krijgen tot het festivalterrein heb je een ticket nodig.

Voorverkoop € 12,50 / Aan de kassa € 15,-

 

Tickets hier te koop vanaf 1 juni

 

Het Weitje op landgoed Schovenhorst ziet er op 13 juli even heel anders uit!

Met kampvuren, podia en muziek wordt deze locatie omgetoverd tot een gezellig festivalterrein. Met o.a. Gerson Main!

 

Laat je meesleuren in het ware festivalgevoel: geniet van mooie optredens, lekker en verantwoord eten, gooi je schoenen aan de kant en dans met je blote voeten in het gras!

 

Vrijdag 13 juli

Gerson Main

21:15 - 22:15 uur - Kampvuurpodium

 

“Ik ben ruim de helft van mijn leven naarstig op zoek geweest naar dat ene liedje. Onlangs kwam ik erachter dat je die zelf moet schrijven..” quote de eigenzinnige Gerson Main op zijn website. En dat doet hij dan ook… Hij schrijft poëtische Nederlandse liedjes waar je lekker op kunt swingen.

 

Main leerde gitaar spelen van zijn vader omdat hij dacht dat hij daar indruk mee kon maken op leuke dames. Die aandacht van de dames bleek vooralsnog teleurstellend in tegenstelling tot het gitaarspelen dat hem wél goed af ging. Hij bleef oefenen en speelde later met verschillende grote hip hop artiesten zoals Dio, Akwasi, Typhoon en Sarah Jane. De wereld is zijn inspiratiebron en hij besluit zijn eigenzinnige gedachtegangen op te schrijven. In 2015 doet hij mee met De Beste Singer-Songwriter van Nederland en wint met zijn eerste nummer Dorst een gouden plaat. In 2017 maakt hij de comedy & theatervoorstelling GA WEG, MAAR BLIJF die tourde met De Parade. Gerson is schrijver, artiest en kunstenaar en laat zijn grappige liedjes laat horen op BOOM ‘IN Putten.

 

Binnenkort meer namen...